Jumaat, Mac 26, 2010

Sweeeeetttt.....Lina again

from Shah Alam ..........Terima kasih dik sudi order lagi kek dengan akak.... nak red rosessss...boleh no problem ..

Rabu, Mac 24, 2010

Cupcakes Mak Long & Zura

CC ni aku buat sempena besday kakak aku yang sulung dan anak buah aku Nadzura yang baru dapat result SPM saja nak buat surprise tapi terlupa pulak nak amik gambar kek yang besarrrr tu macam manalah boleh lupa ni .. tahniah zura walaupun berbulan duduk spital masih dapat A+++ ++++ untuk mak long hepi besday semuga panjang umur dan murah rezeki nanti ada rezeki boleh gi buat Haji ke Mekah dan tima kasih sebab bagi hadiah kat aku bukan aku bagi kat dia terbalik pulakan...aku dah check harga dia he..he..he jgn marah kakak ku berbaloi-baloi.....

Selasa, Mac 23, 2010

Khamis, Mac 11, 2010

Deko..deko..deko

kite cuci mata...rumah adik yang tengah dirisik oleh salah sebuah majalah tempatan untuk ruang dekorasi tapi adik cam kurang berminat nak masuk majalah...tak tau nape bila aku tanya nape "tak sempat nak kemas"..............???? ..kena cari the answer ..kat mana yang tak kemas tu ???

Rabu, Mac 10, 2010

Chocolate Muffin

sejak dua menjak ni muffin ni aje yang aku ulit "cik muffin chocolate"........kalau ada yang berkenan nak meminang silakan jangan malu-malu

Selasa, Mac 02, 2010

Kek chocolate lagi

kek untuk kawan-kawan cik abe ku sempena majlis perpisahan hu..hu.. tak nak munga-munga diam-diam aku letak juga he..he..bermula semalam cik abe ku kerja kat tempat baru .. dah cakap nak buat capkek tak nak ha..kan kawan-kawan dah tanya bukan salah kite noo..

Isnin, Mac 01, 2010

Buah hati belahan jiwa ...

nak abc...jom sampai xyz pun bolehmana kakak punya.haus dah ni....macam mana kakak boleh last sekali ni...tok su adik nak baca sekali jerr ..

Ini kita

My Blog List

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin