Sabtu, Mei 29, 2010

Cupcake lagi

dapat ode dari kak ton and friends... berjuta-juta terima kasih......

Selasa, Mei 25, 2010

Kek kak NAOMI

Ciskek untuk kak naomi hepi besday kak ..akak diet ek.. nah kite buat ni untuk akak ahakssssss....

Isnin, Mei 24, 2010

Selasa, Mei 18, 2010

Kek Happy Mothers Day


Antara kek yang aku siapkan masa Hari Ibu ..ini je yang teringat nak amik gambar, hampir semua pandan layer so lebih kurang jerrr macam yang dalam gambar ni..silakan cuci mata tengahari ni

Jumaat, Mei 14, 2010

KEK IQA LAGI..

Kek iqa untuk yang tersayang lagi romantik jerr tengok..aku hu..hu..hu besday sendiri pun kena buat kek sendiri walaupun sebenarnya  kadang aku yang paksa jerr cik abe ku beli untuk aku kalu tak buat derkkkk jer dia ..Mr.Fahmy jaga Iqa elok-elok yea akak suka tengok u all  ..mencabar sungguh buat banana layer ni dik cake ni kena salut dulu dengan cream pastu baru boleh letak chocolate coatingnya ..dahlah masa tu asyik berlawan cakap dengan anak aku AQIL ada ke patut banana bahasa melayu ....pisang pulak bahasa inggeris kadang terfikir juga salah aku ke hantar dia Chinese School ...apa-apa pun terima kasih IQA dan FAHMY sampai jumpa lagi ada kad jangan lupa akak ..hmmmm

Rabu, Mei 12, 2010

KEK IQA


untuk iqa ni dia kapis yang iqa tempah untuk orang tersayang ...memang hencem... sweet..dan sopan sangat sesuai  ngan iqa semoga ada jodoh dan berkekalan hingga ke akhir hayat, terima kasih sudi berurusan dengan akak ..tq dear..

Khamis, Mei 06, 2010

Cupcake BEN-10

kapis untuk penyeri meja ....masa birthday aqil

Ini kita

My Blog List

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin