Selasa, Mac 22, 2011

Green and white cake

my cake eh..eh ..ok juga bila dah dihias indah-indah gitu kan ...

ready mari kita potong dia ...1..2...3..

ling.. lepas ni apa pulak acara nya ...

 raja dan ratu..diatas singgahsana
Selamat Pengantin Baru untuk along dan isteri..
semoga bahagia hingga keakhir hayat...

contact umi kalau nak cam nie...

Pelamin nie pun sama juga contact umi dulu...

Ayahanda dan bonda pengantin ..
bonda pengantin yang sungguh jelita mesti jeles cik abang sebelah tu ..
terima kasih kak nor dan suami memberi ruang untuk umi tunjuk bakat ..he..he

1 ulasan:

  1. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    BalasPadam

Ini kita

My Blog List

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin