Isnin, Januari 09, 2012

Kek kukus butter



Rasa tergoda pulak tengok kek ni bila jalan-jalan kat blog Life is sweet ..
so umi pun cuba buat syukur menjadi betul kata tuan punya blog sangat sedap dam mudah sangat bahan dia ..click kat sini http://anyambakul.blogspot.com 
resepi ada kat sini terima kasih banyak-banyak..tuan punya resepi ni yea..
nama umi tukar sebab dia tak berapa nak beralun sebab koko dah habis, buat jer dengan cita rasa sendiri 
 umi panggil dia kek kukus butter je lah ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Ini kita

My Blog List

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin